In deze sessie kijken we samen waar jij op zielsniveau belemmeringen hebt zitten. Waar je in dit leven last van hebt.

Na loslaten en heling ontstaat ruimte om je te verbinden met jouw oude levens en je Zielskennis die in jou als Wisdom Keeper ligt opgeslagen. Deze wordt vervolgens op multidimensionale wijze geactiveerd met ondersteuning en op aanwijzing van jouw gidsen en begeleiders. De invulling verschilt per individu.

Wat ik precies doe? Ik reis met je mee om blokkades te verwijderen om vervolgens oude zielskennis wat op celniveau in jou opgeslagen ligt, wakker te maken en je er mee te verbinden.

Hierbij kunnen jouw eerder opgedane oude gaves uit eerdere levens en andere dimensies in het hier en nu ingezet worden. 

Herken jij dat…

er veel meer in jou zit?

jij hier met een reden bent?

je alles wilt geven om nu de onderste steen boven wilt halen?

je bereid bent om alle spiegels aan te kijken?

Sacred Soul Journey

1 op 1 live sessies

Ongeacht welke wijsheid er in jou huist of waar jouw oorsprong of herkomst ligt, ga maar eens na waar jij in dit leven momenteel mee stoeit of worstelt. Dit kan zijn op fysiek, emotioneel of meerdere lagen tegelijkertijd. Het blijkt dat die meegebrachte thema’s vaak onderwerpen zijn rondom trauma die je in dit leven hebt te helen voordat jij je kunt verbinden met de magie in jou.

Of ben jij klaar om een kwantumsprong te maken naar nieuwe lagen in jou, voorbij het huidige karmaspel? Ook dat gebeurt.

Sacred Soul Journey

Losse Sessie van 3 uur – € 444,-

Voor wie diepgaande verandering nodig heeft, kan deze Life Changing Experience grote impact maken. Na deze sessie ben je niet meer dezelfde en kun je je nieuwe pad gaan bewandelen.

Sacred Soul Path

Traject van 3 Sessies a 3 uur – € 1212,-

Verandering heeft tijd nodig, los van wat een instant activering met je kan doen. Met dit traject van 3 sessies kun je grote veranderingen teweeg brengen in jouw leven.

Sacred Soul Path XL

Traject van 5 Sessies a 3 uur – € 1999,-

Na dit traject heb je kraakhelder wat jouw zielsmissie is en hoe je hier vorm aan kunt geven. Je bent weer verbonden met je innerlijke wijsheid.

Business Traject

Traject van 5 Sessies a 3 uur – € 1999,-

Expert versus meesterschap: daar waar een ander jou kan opleiden en je vaak op kennisniveau (= mentaal/ cognitief niveau) voedt, neem ik je mee en verbindt je door her-innering door jou heen naar de laag van belichaming en bezieling. Dit is de belichaming van de expert. Het gaat voorbij aan je mind, en geeft je een diepere basis die je kunt toepassen als professional.

Afhankelijk of je een particulier of een zakelijke klant bent, is de prijs inclusief of exclusief BTW. Als zakelijke klant valt een traject onder coaching waardoor het als bedrijfskosten weg te schrijven is.  

Als voor jou het niet in je mogelijkheid ligt om een bedrag in 1x te voldoen, maar je voelt wel dat je een sessie of traject hebt te komen doen, overleg dan om te kijken hoe we het alsnog passend voor je kunnen maken. Betalen in meerdere termijnen behoort tot de mogelijkheden. 

Ook wanneer je voelt dat je een sessie hebt te komen doen, maar sommige bedragen zijn voor jou echt te hoog, aarzel dan niet om contact met me op te nemen om te kijken hoe we iets wel passend kunnen maken voor jou zodat het je groei niet in de weg zit. 

Dit is niet voor jou als je:

wilt komen praten maar niet echt wilt veranderen

niet tegen een confronterende coach kunt

aan het ‘hoppen’ bent maar niet echt de diepte in wilt

gehecht bent aan je rol als slachtoffer

liever 'struigvogelt' in plaats van echt wilt vliegen

Ervaringen

Mega Shift

Wow lieve Anne wat wil ik jou bedanken. In onze Soul Journey heb jij mij een wereld laten zien die zo eigen voelde. In deze sessie heeft er een mega energetische shift plaats gevonden: er zijn dingen geactiveerd (o.a. light language) en heel helder geworden.

Met als resultaat dat ik in de dagen erna 3 gesprekken had met potentiële klanten: alle 3 hebben ja gezegd (met omzet t.w.v. €15.000). Bedankt voor wie je bent en wat je doet <3

Sascha Bol

Fijne Reis

Anne……wat een fijne reis mocht ik vanmiddag onder jouw bezielende leiding ervaren. 

Wat een gave.

En de frequentie waarop je zong kwam zó binnen. 

Vanuit mijn hart….dankjewel!

Bonny Kalsbeek

Gouden Draak

Dankbaar dat ik aanwezig mocht zijn en een magische reis heb gemaakt.

Een signaal en een zetje van mijn gouden draak. 

Ik ga in mijn grootsheid staan….

Dank Anna en hoop tot snel!

Aukje Jellesma