Ik geef jou een eerste inzicht in wie je bent door daarin te communiceren op basis van je blauwdruk. Wie jij bent in dit leven. Die vertelt je over wat jouw talenten en je valkuilen zijn. Hoe jouw energie voor of tegen je werkt. Kortom, hoe jij door jouw handleiding handvaten krijgt door het ontvangen inzicht in hoe jij het beste ‘werkt’.
Hierin gaan we de diepte in en ga jij richting krijgen in wie je als mens bent. 

Daarnaast communiceer ik vanuit een intuïtief weten en vul deze informatie op je blauwdruk aan.

Een vervolg op deze eerste reading zal je een verdieping geven doordat ik dan dieper inga op jouw specifieke eigenschappen. Daarin zal ik naast Human Design ook de GeneKeys (het verdiepende ‘zusje’) erbij zal pakken om jouw rode draad van jouw levensdoel in dit leven te verduidelijken.

Hierin gaan we de diepte in en ga jij richting krijgen in wie je als mens bent, wie je als ondernemer bent en moeiteloos kunt ondernemen, los van het kijkje in de toekomst, naar wat je dan gedaan hebt voor je klant, wie die ideale klant is, hoe die bij je gekomen is en nog véél meer. Hierin kun je in de hypnose de verdieping in!

Je kunt natuurlijk ook voor losse delen kiezen.
Wat voelt goed voor jou? Voor je inzicht in je wie jij bent en wat je wilt? Waar je naartoe wilt? Laat maar eens in je omgaan wat hierin voor jou klopt.

Human design© geeft inzicht in jouw eigen blauwdruk.

Human Design reading

 

Human Design Business

Business 3-luik- € 777,-

1. Basisreading Human Design (2 uur)

2. Human Design uitbreiding toespitst op jouw bedrijf en jij als ondernemer (2 uur)

3. Business Hypnose sessie waarbij we een kijkje nemen in de mogelijke toekomst waarbij we specifieke inzichten opdoen in jouw bedrijf en jij als ondernemer. (3 uur)

(Incl. 3 uur voorbereiding)

Human Design Personal

Persoonlijk 3-luik- € 777,-

1. Basisreading Human Design (2 uur)

2. Human Design uitbreiding toespitst op jouw als persoon (2 uur)

3. Hypnose sessie waarbij we een kijkje nemen in jouw mogelijke toekomst waarbij we specifieke inzichten opdoen in jou als persoon. (3 uur)

(Optie: I.p.v. de Quantum hypnose kun je een Sacred Soul Journey kiezen.)

(Incl. 3 uur voorbereiding)

Human Design Reading

Losse sessie – € 239,-

Basisreading

Human Design Reading

Losse vervolgsessie – € 222,-

Vervolgreading – alleen mogelijk na basisreading

Afhankelijk of je een particulier of een zakelijke klant bent, is de prijs inclusief of exclusief BTW. Als zakelijke klant valt een traject onder coaching waardoor het als bedrijfskosten weg te schrijven is.  

Als voor jou het niet in je mogelijkheid ligt om een bedrag in 1x te voldoen, maar je voelt wel dat je een sessie of traject hebt te komen doen, overleg dan om te kijken hoe we het alsnog passend voor je kunnen maken. Betalen in meerdere termijnen behoort tot de mogelijkheden. 

Ook wanneer je voelt dat je een sessie hebt te komen doen, maar sommige bedragen zijn voor jou echt te hoog, aarzel dan niet om contact met me op te nemen om te kijken hoe we iets wel passend kunnen maken voor jou zodat het je groei niet in de weg zit.