Van jongs af aan was ik al heel helder en dacht ik dat iedereen de wereld waarnam zoals ik. 

Helder in de zin van dat ik energie zag en verstond, en het normaal was om meer waar te nemen tussen hemel en aarde.

Las ik met vlagen alles wat los en vast zat over de Tweede Wereldoorlog. Toen ik op 9-jarige leeftijd de kinderafdeling uit had, liep ik naar de volwassen afdeling. Op weg er naartoe greep de esoterische afdeling mijn aandacht. 

Leerde ik van E. Kübler-Ross over stervensbegeleiding en het leven na de dood, maar ook over channelen. Dit soort boeken verslond ik, naast de serie ‘de nevelen van Avalon’ van Marion Z. Bradley. Ik las veel. Nu weet ik dat ik het al herkende.

Vond ik school heel lastig omdat we volgestopt werden met hoofdlessen en niet met levenslessen. Ik wilde graag leren naar niet vanuit het systeem. School was zo’n systeem. 

Het lukte me niet ook al deed ik wel mijn best. Toen snapte ik dat niet maar nu wel. Ik ben hier om een brug te vormen vanuit oud naar nieuw. Dus had ik eerst ‘oud’ te ervaren en leren kennen.

Ik heb uiteenlopende banen gehad: bij banken en verzekeraars. In job coaching en re-integratie. In het praktijkonderwijs als docent en loopbaanbegeleider. Als taalcoach voor asielzoekers. Allen aangenomen op basis van wie ik ben.

Daarnaast ben ik achter de schermen al sinds mijn 16e met persoonlijke ontwikkeling bezig. 

Om erachter te komen dat ongeacht waar je op deze planeet woont, we allen met dezelfde thema’s bezig zijn. 

Engels praten maakt me intens gelukkig dus hoe internationaler de training, hoe blijer ik werd. 

Ik deed me gerust een week voor als Brit of als Amerikaan en kwam er mee weg, hilarisch! 

Daar waar ik altijd zoekende was naar wat ik had te doen later als ik groot was, wist ik al vroeg dat ik moeder wilde zijn. Ik heb twee prachtige dochters mogen krijgen en ben hun vader dankbaar voor hen. 

Naast dat ik moeder was, heb ik vanwege de liefde een poosje in India gewoond. Werkte er als producer voor een filmproductiebedrijf. Een hele nieuwe wereld ging voor me open. Ik werkte daar 60-80-urige werkweken en kwam achteraf gezien met mijn 1e burn-out naar Nederland terug.

De les van de 1e burn-out heb ik wel gevoeld, maar niet doorleefd. 

Heb symptomen bestreden maar niet de kern aangepakt. Mistte begeleiding.

Een aantal jaar later werkte ik mezelf over de kop voor een gemeente. 

Deze 2e burn-out was duidelijk: deze keer was mijn bedrading aan de binnenkant ‘stuk’ en moest ik wel anders. Ik werd door mijn lijf op de rem gezet. En nu, luisteren.

Zo zat ik de ene week aan de ene kant van de tafel en werkte ik samen met de UWV, om vervolgens als klant aan de andere kant van de tafel te komen zitten… 

Ik heb de waardevolle les geleerd om van binnen naar buiten te leven, in plaats van continue met de buitenwereld bezig te zijn. Dit is voor mij de enige manier…

Een nederige klote ervaring waar ik veel van geleerd heb, achteraf bekeken. 

Tijdens mijn herstel van mijn 2e burn-out voelde ik me voor het eerst vrij om te gaan bedenken wat ik hier te doen had in plaats van te gaan doen ‘wat hoort’.

De spirituele kant in mij kreeg meer ruimte. De kennis die ik hierin opdeed, leerde ik mezelf niet aan. Mijn hoofd tolde maar mijn lijf herkende! Daar waar kennis opgeslagen ligt in je DNA is het mogelijk om weer toegang te krijgen tot deze informatie. 

De herkenning kwam voort uit vroegere levens die ik geleid heb binnen Ancient Mystery Schools. Binnen deze Mystery Schools werd kennis en wijsheid gedeeld met ingewijden over Bewustzijn, esoterie en magie. Dat was waarom ik als kind al resoneerde met de boeken die ik las!

Daarom ben ik begonnen met de opleiding tot Energetisch Hypnotherapeut, omdat dit duidelijk voelde als mijn volgende stap. Overigens zonder meteen te weten wat ik er mee zou gaan doen. Dit ontvouwde zich over tijd. Het ontstond door te doen in plaats van dat ik bedacht hoe het moest.

Dit was tevens het begin van mijn eigen spirituele coming-out, had nu in de buitenwereld te gaan staan en zichtbaar te zijn. 

Als emotionele Projector 4-6 (Human Design) ben ik iemand die door anderen en situaties heen kijkt en zie waar de verstoring ligt en begeleidt anderen daarin. 

Heb ik me middels allerlei andere trainingen bekwaamd door her-innering om met mensen op zielsniveau in hypnose te reizen. Mijn antenne staat aan en de telefoonlijnen naar buiten doen het uitstekend. Ik mag anderen activeren en herinneren in wat zij hier te doen hebben. Dóór je heen vanuit je binnenwereld, door te ontdekken wat er al in je is. We hebben het hier IN ons te doen. 

“The only way out is IN” is daarin een term die ik vaak meegeef. 

Dat geldt natuurlijk ook voor mezelf! Ook ik groei door. Blijf bezig met verdiepen in hoe kennis toe te passen en te belichamen. Zelfontwikkeling kan me werkelijk nooit diep genoeg gaan.

Daarmee is niet gezegd dat ik klaar ben met mijn persoonlijke stukken aan te kijken al is de vorm wel veranderd en heb ik inmiddels handvatten. The game has changed!

Het verwondert me elke keer weer in het ontmoeten van wie Zielen werkelijk zijn als ze zich volledig durven laten zien. 

Ik koester mijn soft spot voor- en versta volwassenen en kinderen die buiten het huidige systeem vallen en zich niet begrepen voelen. Ik weet feilloos hoe je te laten thuiskomen met als nieuw vertrekpunt een duidelijke handleiding van wie je Bent. 

Ready when you are!

Liefs, 

Anne

 

Human Design coach. Kanaal. SoulKey en SoulKey Master-therapeut. Regressie- en Hypnotherapeut. (Business-)Coach. 

Reintegratiecoach, en daarnaast gespecialiseerd in ASS/ADHD/ ADD/ HSP/ burn-out.