Dit is wat anderen zeggen:

Afgelopen jaar 4 hypnosesessies gedaan bij Anne. Een intens, mooi proces. Super goede begeleiding, en wat een lieve vrouw! Er is mij veel duidelijk geworden over mezelf en mijn missie, wat ik hier op aarde kom doen. Serieus, diepgaand, spiritueel werk, met een vleug humor en lichtheid. Er zijn daar zeker dingen bij mij geshift, vooral van denken naar voelen. Een dikke aanrader voor diegene die meer in contact wil komen met de ziel/het onbewuste ❤️ 

Thirza Brockhus- Oosterhoff 

Mijn reis vond ik zeer bijzonder. En om heel eerlijk te zijn, waren het andere antwoorden dan ik verwacht had. 

Maar wat voel ik mij dankbaar voor deze antwoorden. Meer dan ooit (eerder) voel ik nu eindelijk dat ik helemaal goed ben zoals ik ben. 

Jeetje wat ervaar ik nu een rust en ontspanning. Super blij mee. 

Dankjewel Anne voor jouw liefdevolle begeleiding tijdens mijn reis.

Hanneke Coenraads, Hanneke’s Magical Healing Touch

Wow lieve Anne wat wil ik jou bedanken. In onze Soul Journey heb jij mij een wereld laten zien die zo eigen voelde. In deze sessie heeft er een mega energetische shift plaats gevonden: er zijn dingen geactiveerd (o.a. light language) en heel helder geworden.

Met als resultaat dat ik in de dagen erna 3 gesprekken had met potentiële klanten: alle 3 hebben ja gezegd (met omzet t.w.v. €15.000). Bedankt voor wie je bent en wat je doet <3

Sascha Bol, BijSacha

Al bij het eerste contact met Anne klikte het op een diepere laag. Ik voelde me begrepen. Als kritisch wezen ben ik geneigd met mijn hoofd van alles te vinden van mijn eigen helderheid, maar in gesprek met Anne mocht alles er zijn en was alles ook ineens vanzelfsprekend.

In de sessie die volgde kon ik helemaal mijzelf laten zien. Ik vertelde mijn verhaal en voelde de veiligheid om alle lagen van mijn zijn te laten zien. We hebben de diepte geraakt en tevens erg moeten lachen om onze eigen diepere gesprekken. Spiritualiteit aards benaderen vind ik heel belangrijk en daar sloot ze goed bij aan.

In de hypnosereis die ik heb ervaren gebeurde er veel op onbewust niveau waarbij er luiken zijn geopend. Anne wist in gesprek met mijn gidsen de juiste stappen te nemen om oude pijn en verstrikkingen los te maken. De tijd vloog om, terwijl ik me er niet bewust van was. Intens helend en verdiepend. Ik kon het in de weken daarna langzaamaan vatten en laten landen. Het is een ervaring om nooit te vergeten met een groot na-effect. De opname en aantekeningen van Anne maken dat ik niet allen op dat moment, maar ook nog lang daarna het effect en de diepte van de ervaring kan meenemen. 

Anne geeft de ruimte om alle lagen van jezelf en jouw helderheid te onderzoeken en er te laten zijn.

Karen Breuning, Breuning Coaching en Advies

𝘈𝘯𝘯𝘦 𝘪𝘯 𝘸𝘰𝘰𝘳𝘥 𝘦𝘯 𝘣𝘦𝘦𝘭𝘥

Anne, haar naam die de oude Germaanse naamstam ‘arn’ bevat. Arn betekent ‘adelaar’. De Adelaar is een van de grootste en meest bewonderde roofvogels, en een symbool van moed, kracht, scherp inzicht en hoge idealen 

Zoals de kracht van Adelaar de kracht van de Grote Geest is, de verbinding met het goddelijke, maakt Anne deze op geheel haar eigenwijze. Evenwichtig en verbonden met Moeder Aarde heeft ze de potentie om tot grote hoogten te kunnen opstijgen. Met haar beide voeten aan grond, van de aarde, maar er niet aan gebonden. 

Lieve mooie Anne, nederig en altijd bewakende jouw stevige fundering zodat je hoog in de lucht kunt zweven.

𝘝𝘭𝘪𝘦𝘨 

𝘚𝘭𝘢 𝘫𝘦 𝘷𝘭𝘦𝘶𝘨𝘦𝘭𝘴 

𝘷𝘰𝘭𝘭𝘦𝘥𝘪𝘨 𝘶𝘪𝘵

𝘖𝘷𝘦𝘳𝘸𝘪𝘯 𝘫𝘦 𝘢𝘯𝘨𝘴𝘵𝘦𝘯 

𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘩𝘦𝘵 𝘰𝘯𝘣𝘦𝘬𝘦𝘯𝘥𝘦

Wanda Menke, Wanda Menke

What happened? Magic!

Wat bij mij een aaneenknoping van hernieuwd voelen, zien, horen en weten teweeg heeft gebracht. Oude kracht is terug en mijn handen zijn krachtiger dan ooit.

Yvonne Wierenga, Yvonne Wierenga coaching

De regressie was van levensbelang om mijzelf weer te ontdekken wat van mij is. En dat is alles wat ik nodig heb! Gesealed voor mijn leven. Ben nu begrensd en mag van het leven en vooral van mezelf gaan genieten met mijn ware potentieel! Dank dank dank lieve Anne

Femia Bakema

Mijn re-integratietraject met een fantastische coach. Wat een mooi mens ben je… ja JIJ! En wat heb ik enorm veel aan je gehad. En zoveel geleerd, thanks Anne! Jij mag best genoemd worden!

N.G.

Het beste wat je kunt worden, is Jezelf! Jij hebt mij daarbij geholpen. Dankjewel. 

Anoniem

Mijn ziel heb je zeker geroerd… ben je daar nog steeds dankbaar voor <3

J.H.B

Lieve Anne, ontzettend bedankt voor alles wat je voor mij en mijn gezin hebt gedaan. Ik kan niet in woorden uitdrukken wat je voor mij betekent en hoe dankbaar ik je ben. Dank voor jouw onvoorwaardelijke steun en toeverlaat. 

Anoniem