Disclaimer: Mensen die bij mij langskomen, komen niet aanrijden als ridder of prinses!

door | mrt 31, 2022 | Blog | 0 Reacties

Wanneer ik met ze mag reizen op het niveau van de Ziel duidt het Hoger Zelf welke weg te mogen gaan. Ik bepaal dat niet. Jij doet dat op een ander niveau en ik reis met je mee met mijn antenne en mijn spirit-team.
Dat startpunt wat ontstaat, is wat er nodig is als volgende stap op het pad van jouw Ziel.

Niet iedereen heeft een leven doorleefd als Arthur, Merlijn of een Vrouw van Avalon en dat is prima. Doordat ik wortels heb in Avalon maakt dat die zielen wiens wijsheid daar liggen met mij resoneren, verlangen om weer te connecten met die wijsheid in hen.

Ook Ancient Wisdom uit andere rijken, werelden en sferen komen langs! Dit is elke keer weer een verrassing. Het maakt me nederig en dankbaar voor de uitwisseling met de wijze zielen die jij meeneemt. En daar leer ik ook van!

Ongeacht welke wijsheid er in jouw huist of waar jouw oorsprong of herkomst ligt, ga maar eens na waar jij in dit leven momenteel mee worstelt. Dit kan zijn op fysiek, emotioneel of meerdere niveaus tegelijkertijd.
Ongeacht het thema, het dient eerst opgeruimd en geheeld te worden voordat jij je kunt verbinden met de magie ín jou.

Het blijkt dat thema’s waar je nu tegenaan loopt, vaak onderwerpen zijn, meegebracht uit eerdere levens die je hebt te helen in dit leven. Om dit keer een andere afslag te kunnen maken, en nu écht!

Of ben jij klaar om een quatumsprong te maken naar nieuwe lagen in jou, voorbij het huidige karmaspel? Ook dat gebeurt.

Hoe je daar achter komt? Vraag maar aan je hart-weten ‘is dit onderwerp van nu, of van eerder’ en voel maar eens welk antwoord vanuit het Weten je terugkrijgt.

Ps. Vanuit communicatie met je hart, niet je mind.